Meny

Lunch serveras från vår leverantör, Compass Group AB, restaurang Hilda.

Vår frukt är ekologisk och serveras av Mossagården.

Meny v 38

Måndag: Thai gryta med fläsk, citrongräs, koriander och nudlar

Tisdag: Fetaostpaj med olivsallad

Onsdag: Lasagne al forno, sallad och örtvinegrette

Torsdag: Panerad Spätta med skagenröra, potatis
och sallad på betor och dill

Fredag: Boeuf Bourguignon med buljong kokt matvete


Meny v 39

Måndag:  Pasta Pesto med pecorino och ugnsbakade tomater

Tisdag:  Långtidsbakad fläsksida med bakade rotfrukter och rosmarinsky

Onsdag:  Korv stroganoff med tagliatelle


Torsdag:  Pankofriterad kyckling med curry majonnäs och rotfruktschips

Fredag:  Bouillabaisse med skaldjur och fisk, serveras med aioli och vitlöksbröd


 









Comments