Meny

Lunch serveras från vår leverantör, Compass Group AB, restaurang Hilda.

Vår frukt är ekologisk och levereras av Mossagården.
Meny v 3

Måndag: Vegetariska vårrullar med ris och asiatisk vitkålssallad samt sweetchili

Tisdag: BBQ-kycklingklubba med coleslaw på spetskål samt saltbakad potatis

Onsdag:  Panerad kapkummelfilé med spenat- och rotsellerimos
samt vispat citrussmör

Torsdag:  Biff Stroganoff med ris

Fredag: Pannbiff med bacon serveras med gräddsås, kokt potatis & lingonsylt


Meny v. 4

Måndag: Sprödbakad torsk med remouladsås och kokt potatis samt rostad citron

Tisdag:  
Helstekt fläskkarré med chilibearnaise, broccoli och rostad potatis

Onsdag:  Kycklinggryta med grön curry, grönsaker & jasminris


Torsdag: Pasta frutti di mare (skaldjurspasta)

Fredag: Gratinerad tortellini med spenat, basilika och tomat










































































 











Comments